Syksyn loistoa!

Mangalitza lihan

Tuottajana on saanut kokea suorastaan loistokkaita ja ikimuistoisia hetkiä, kun odotettu etappi täyttyi, ja saimme tilan ensimmäisen lihaerän käyttöön. Ja toden totta, Mangalitza ylitti odotukset maullaan, mehukkuudellaan, mureudellaan. Ei voi sanoin kuvailla, kuinka hienot arvosanat lihan laadusta lämmittävät tuottajan mieltä.

Kaikki tämä tähän saakka on tietenkin kovan työn tulos, eikä mikään ole ollut itsestäänselvää. Tähän etappiin tulimme noin kahden ja puolen vuoden jälkeen, siitä hetkestä kun ensimmäiset pienet emakot saapuivat meille. Tähän aikajanaan mahtuu jos jonkinlaisia muistoja, odotuksia tästä hetkestä, ennenkaikkea päällimmäisenä ilo ja kunnia saada kasvattaa näin upeaa rotua kuin Mangalitza on. Kiitos kuuluu myös kaikille yhteistyökumppaneillemme, tästä on hyvä jatkaa!

Tilalla on pitkä historia tuotantoeläinten kasvattamisesta, se on vahvasti elämäntyötä, ja siihen herää joka aamu uudella tarmolla ja suomalaisella sisulla, Rakkaudesta eläimiin ja niiden onnellisen elämän mahdollistamiseen.

Juuri nyt, tilan Mangalitzaa voi nauttia Ravintola KUU:ssa Helsingissä, upeassa Syysmenussa.

Maukasta syksyä,
Niemiahon Tila

Mangalitza lihan tuotanto

Edellinen artikkeli
Kesäkuulumisia….
Seuraava artikkeli
Tilavierailua ja iloisia kohtaamisia!