Ravintola LIV – Mangalitzaa menussa

Ravintola LIV - Mangalitzaa menussa

Upeaa tarinointia Ravintola LIV:in syysmenusta, pääosassa tilamme Mangalitza, sekä viinisuositukset:

Ylistyksenä oivalle porsaalle syntyi keittiön käsissä alkuruoka-annos, jossa on Mangalitza-porsaan brawnia alias aladoobia. Tai tuttavallisesti sylttyä. Mangalitza-possun päästä keiteltävä lihahyytelö on saanut seurakseen lautaselle myös riimisuolattua fileetä ja fermentoitua punakaalia.

Käytämme tälle annokselle hyvin paljon vuosikertaa 1987. Se on hyvin iättynyt ja tietyllä tapaa jopa tyly. Tuollaisenaan nautittuna työläs, mutta rasvaisen lihan kanssa se herää eloon, Mika Lintula

Lue koko artikkeli

Ravintola Liv

Edellinen artikkeli
Ravintola Kajo – Mangalitzaa menussa
Seuraava artikkeli
Mikko Reinikka kävi tutustumassa Mangalitzan kasvatukseen