Possunposket punaviinissä

Possunposkea punaviinissä

Mangalitzan poskilihat marmoroituvat myös upeasti, joista saadaan valmistettua herkullisia kokonaisuuksia pitkään hauduttamalla, liha on mureaa ja suussa sulavaa.

Ohessa herkullinen resepti, joka hivelee makunystyröitä:

Possunposkea punaviinissä

Paista lihan pinta kiinni valurautavuoassa, tässä paistamiseen on käytetty luonnollisesti Mangalitzan rasvaa.

Possunposkea punaviinissä

Sekaan 1 valkosipuli, 1 punasipuli, suolaa ja mustapippuria, sekä punaviiniä.

Hauduta 135 asteisessa uunissa 5 tuntia.
Tässä reseptissä on käytetty 4kpl poskea, 840g

Lisukkeita oman maun mukaan, näin on Gourmet -tasoinen ateria valmis nautittavaksi!

Aurinkoista ja maukasta kesää!
Niemiahon Tila

Edellinen artikkeli
Baskimaan huippukokit hullaantuivat mangalitzastamme
Seuraava artikkeli
Keittiömestari Jani Salmela valmistaa Mangalitzasta juhannusherkkuja
Valikko