Mikko Reinikka kävi tutustumassa Mangalitzan kasvatukseen

Mikko Reinikka kävi tutustumassa Mangalitzan kasvatukseen
Meille suuri ilo ja kunnia saada tavata Mikko Reinikka ja esitellä tuotantotapaamme, sekä jutustella kuulumisia pitkän linjan ruokavaikuttajan kanssa.
On hienoa saada olla yksi monista Pirkanmaan alueen tuottajista ja kantaa kortensa kekoon tuottamalla puhdasta Suomalaista, ekologisesti kestävää raaka-ainetta, jonka laadun takana voi kunnialla seistä.
Olemme olleet mukana Pintxo – julkaisuissa, ja olemme mukana myös seuraavassa numerossa marraskuussa.

Pintxo kävi tutustumassa Niemiahon tilaan. Pintxo kävi tutustumassa Niemiahon tilaan.
Edellinen artikkeli
Ravintola LIV – Mangalitzaa menussa
Seuraava artikkeli
Ravintola Liv: Liha-alkuruoka